Membri

O persoană care a împlinit vârsta de 18 ani și obține un venit din salariu, pensie sau venituri de natură salarială, poate deveni membru al casei de ajutor reciproc, prin semnarea unei cereri de înscriere.

Taxa de înscriere este 0 lei.

UN MEMBRU AL CASEI DE AJUTOR RECIPROC BENEFICIAZĂ DE:

  1. posibilitatea de a economisi sume de bani prin constituirea și consolidarea unui fond social personal;
  2. dreptul de a accesa un împrumut, după întocmirea unei documentații.

Membri au drepturi, obligații si avantaje, in conformitate cu prevederile statutului C.A.R.

Cum ar fi să te trezești intr-o dimineața și să ai suficienți bani incât să nu mai trebuiască să muncești vreodată, iar in schimb să te concentrezi pe calatorii, pe hobby-uri, sa-ți deschizi propria afacere, sau pur și simplu să faci lucrurile pe care ți le dorești cel mai mult, fară niciun fel de restricție sau program de lucru?

Este un vis pe care multă lume ar vrea să-l transforme în realitate. Atingerea lui nu este imposibilă, insă foarte puțini sunt  în măsură să-și sacrifice o parte consistentă din veniturile pe termen scurt pentru a se bucura de libertate la o vârstă timpurie.

Pentru a deveni independent financiar  într-o perioadă rezonabilă de timp, de exemplu 10 – 20 de ani, este nevoie să pui deoparte cel putin 40 – 50% din veniturile lunare in investiții cât mai rentabile pe termen lung.

Este nevoie de asemenea de planificare, foarte multă disciplină, un control strict al cheltuielilor și urmarirea continuă a acestora.

Nu uitați: banca este un loc unde primești o umbrelă pe vreme senină, pe care ți-o cer înapoi când începe să plouă.

C.A.R.-ul este despre oameni, nu despre bani.
Te invităm să vii alături de noi.

© . Toate drepturile rezervate Credit Capital.